Hier zijn jouw ebooks
Meer weten

Page content

Lesdag organiseren

Een lesdag organiseren

Bij een lesdag/clinic krijgt elke deelnemer 2 privélessen per dag met zijn eigen paard. Tijdens deze sessies gaan we werken aan wat het ook is dat paard en eigenaar nodig hebben om vooruitgang te maken. Elk van de 4 trainingsonderdelen( Het Vrije Werk, Grondwerk, Gymnastiserend Grondwerk en Bitloze Rijkunst) kunnen aan bod komen.

Het doel is dat je tegen het einde van de dag al de informatie hebt gekregen en kennis hebt opgedaan om je paard zelf thuis verder te trainen.

lesdag horsefulness-300x199Elke deelnemer kan ook de lessen van de andere deelnemers mee volgen, en dat is natuurlijk heel waardevol. Je leert veel door te zien hoe anderen hun paard trainen en van de feedback en coaching die ze krijgen tijdens hun les.

Dat geldt ook als je enkel deelneemt als toeschouwer. Als toeschouwer breng je geen paard mee, maar je kan ook alle lessen mee volgen en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen over je eigen paard.

Mijn doel bij eens lesdag is dat elke deelnemer naar huis gaat met nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie over hoe ze hun paard kunnen trainen. Op die manier kan je thuis met nieuw zelfvertrouwen aan de slag.

Ik wil ook duidelijk maken dat er voor elk paard oplossingen zijn en dat “een probleem” nooit een “probleem” hoeft te zijn. Je kan dit zien als een interessante uitdaging, iets leuk, als het aanleren van nieuwe vaardigheden en een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot de beste horse(wo)man die je maar kan zijn

Wil je zelf een lesdag of lesweekend organiseren?
Neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.

*Als organisator geniet je van speciale voorwaarden.

Contact

Laat een reactie achter via Facebook