Balans tussen Samen Zijn & Samen Werken

Balans tussen Samen Zijn & Samen Werken

Als je altijd enkel en alleen gaat “trainen” met je paard zonder de nodige tijd te besteden aan gewoon samen zijn, dan creëer je een onbalans in de relatie. Je paard kan je dan op een manier gaan zien waarbij jij iemand bent die altijd iets wil doen en dat voelt voor een paard niet natuurlijk aan.

Aan de andere kant kan je gewoon altijd samen zijn en niks van je paard verlangen, maar ook dat kan na een tijd voor een onbalans zorgen bij veel paarden. Paarden hebben mentale en fysieke stimulans nodig om fit te blijven en dat kan je doen door het paard een goede training aan te bieden.

In deze video heb ik het over de balans die je dient te vinden tussen  samen zijn & samen werken.

stan miller
Door

stan miller

op 31 Jul 2014

Hoi Karine, Via facebook deze site gevonden, en wat ben ik hier blij mee. Eindelijk een direct duidelijk antwoord geen gelul eromheen. Geweldig van je, ik kom hier vaker. Deze uitleg bij het filmpje had ik nu net nodig en daar dank ik je voor. Ik ben erg blij dat ik je gevonden heb. je ziet me hier veel verschijnen en ook op je facebook pagina. groetjes Stan(neke) Miller te Nijmegen in Holland

Reactie plaatsen