Cassandra trok de teugels uit Sofie's handen

Cassandra trok de teugels uit Sofie's handen

“Soms denk je dat je lichaam relaxt is, maar als je dan de Softness Response doet merk je dat er toch nog ergens spanning zat. Na de SR techniek voelt je lichaam gewoon beter, en rijd je gewoon beter.”

Dat is wat Sofie zegt over de Softness Response. Sofie had namelijk niet door dat ze met opgehoopte spanning zat in haar schouders en dat zich dat uitte in harde spieren en hoekige armbewegingen. Het was normaal voor haar geworden.

Sofie is nochtans een uitstekende ruiter, maar door die gespannen schouders gaf ze haar teugelhulpen iets te haperig, iets te hard.

Niet extreem, maar haar super sensitieve merrie Cassandra vond het niet aangenaam en reageerde erop door geïrriteerd de teugels uit Sofie’s handen te trekken.

Tot Sofie aan de slag ging met de Softness Response en zich bewust werd van deze opgehoopte spierspanning in haar schouders. En zich er niet alleen bewust van werd, maar ook leerde om die spieren te ontspannen, te verzachten.

Nu zijn ook haar teugelhulpen zachter en haar paard reageert nu niet meer met tegentrekken, maar met nageeflijkheid.

Sofie blij, Cassandra blij!

Wil jij ook overtollige spierspanning loslaten met de Softness Response?

Vandaag is de laatste dag dat je je kunt inschrijven voor de Find Your Feel Masterclass over The Softness Response. Natuurlijk kun je je volgende maand ook aanmelden als ik de volgende masterclass uitbreng, maar de masterclass van deze maand staat dan niet in je account.

Dit lidmaatschap is namelijk als een tijdschrift. Je houdt alle masterclasses vanaf het moment dat je je aanmeldt. Alle masterclasses vóór je inschrijving zijn niet beschikbaar.

Dus, als je van overtollige spierspanning af wil waardoor je een blije ruiter wordt op een blij paard, ga dan snel hierheen:
https://programs.horsefulnesstraining.com/find-your-feel-join-now/
en selecteer je lidmaatschapsniveau.

Ik hoop je daar te zien!

Met liefde,
🎔 Karine

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down