Bewust met je paard omgaan

Het is niet alleen belangrijk dat je bewust met je paard, je lichaamstaal, je energie, …   omgaat tijdens de training, maar ook tijdens de dagelijkse verzorging en omgang.

In deze video vertel ik meer over het belang van bewust omgaan met je paard, ook buiten de training!

 

Heb je mijn Gratis e-books al?

[phxoptin id=1447252584]

Sandra
Door

Sandra

op 01 Jul 2014

Vanavond heerlijk in de wei gestruind.. Bezig geweest met het "samen zijn", "de ont-moeting", "groomen" en "jouw plaats is mijn plaats"... Afgesloten met het "samen zijn". Het was zooooo ontspannend!!! Mn paardje wilde constant in mn buurt zijn, heerlijk... Ik werd, en ben nog steeds, volledig zenn. Mn paardje werd er geloof ik ook vompleet ontspannen van en stond op een gegeven moment naast me te tukken...

Reactie plaatsen