Hier zijn jouw ebooks
Meer weten

Page content

Bewust met je paard omgaan

Bewust met je paard omgaan

Het is niet alleen belangrijk dat je bewust met je paard, je lichaamstaal, je energie, …   omgaat tijdens de training, maar ook tijdens de dagelijkse verzorging en omgang.

In deze video vertel ik meer over het belang van bewust omgaan met je paard, ook buiten de training!

 

Heb je mijn Gratis e-books al?

Ik heb ook 2 e-books voor je
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat ik je de e-books kan toesturen.
Jouw gegevens worden nooit gedeeld met anderen. Je kan je ten alle tijde eenvoudig uitschrijven. Je ontvangt ook regelmatig gratis tips.
Laat een reactie achter via Facebook

Comment Section

1 reactie op “Bewust met je paard omgaan


Door Sandra op 1 juli 2014

Vanavond heerlijk in de wei gestruind..
Bezig geweest met het “samen zijn”, “de ont-moeting”, “groomen” en “jouw plaats is mijn plaats”… Afgesloten met het “samen zijn”. Het was zooooo ontspannend!!! Mn paardje wilde constant in mn buurt zijn, heerlijk… Ik werd, en ben nog steeds, volledig zenn. Mn paardje werd er geloof ik ook vompleet ontspannen van en stond op een gegeven moment naast me te tukken…

Plaats een reactie


*