Lesdag te Zaamslag, Nederland

Ik heb een kort impressiefilmpje gemaakt over de lesdag die ik gaf in Zaamslag, Nederland.

Tijdens deze lesdag was er vooral veel interesse in Het Vrije Werk, en dat is dan ook waar we meestal mee bezig zijn geweest:  hoe je in vrijheid kan communiceren met je paard en op die manier kan werken aan het wederzijds vertrouwen, wederzijds respect en natuurlijk leiderschap.

 

AnneMarie
Door

AnneMarie

op 13 May 2012

Heel mooi bezig, proficiat! groetjes uit Italië, AnneMarie

Schepens Nancy
Door

Schepens Nancy

op 18 Jul 2012

dag Karine, Is er binnenkort eens een lesdag bij jou thuis of ergens in de buurt (zwalm)? ik had graag eens zo'n dag bijgewoond. twijfel om in te stappen in de Academy omdat ik bang ben dat het in mijn eentje niet zal lukken... grt, nancy

karine
Door

karine

op 21 Jul 2012

Hallo Nancy, volgende vrijdag is er een lesdag bij mij. Het is een lesdag die vooral het vrije werk zal behandelen. Als je wil kan je deze lesdag meevolgen als toeschouwer. De kostprijs daarvoor is 25 euro, koffie-thee-water en tussendoortjes inbegrepen, lunch moet je zelf meebrengen. Als toeschouwer volg je alle lessen mee, kan je noteren en vragen stellen. Ik had graag geweten tegen dinsdag of je komt of niet.

Eva Thooft
Door

Eva Thooft

op 31 Jul 2012

Hey Karine, zijn er in de toekomst nog lesdagen gepland regio Oost-Zeeuws Vlaanderen? Een korte autorit met m'n merrie zie ik wel zitten, maar ik wil haar lange ritten besparen. Zaamslag was in de buurt, maar dat heb ik te laat geweten :( groetjes

Karine Vandenborre
Door

Karine Vandenborre

op 31 Jul 2012

Hallo Eva, op dit moment niet. Moest er een dag komen in je buurt, dan laat ik het zeker weten. Je kan ook zelf iets organiseren moest je dat zien zitten, ik om op verplaatsing voor minimum 6 deelnemers. De organisator kan dan gratis meedoen. Een andere mogelijkheid om meer te leren is naar hier komen of de Academy uiteraard.

Reactie plaatsen