Het Vrije Werk met Napo

In deze video zie je mij samen met Napo in vrijheid (Het Vrije Werk).  Wanneer je de 8 connectie-oefeningen goed beheerst, dan zijn het geen losse “oefeningen” meer.  Het wordt dan een heel natuurlijke manier van omgaan en communiceren met je paard.

If you love it, share it!

Ps: je kan de video in HD bekijken op YouTube

rik
Door

rik

op 28 Jul 2012

heel leuke clip van twee zielen die ineen smelten . en een prachtige connectie maken. eensgezind op de zelfde golflente in harmonie samen zijn :-)als alle mensen ook zo'n harmonieuze connectie konden maken zou er heel wat minder stress en ergernissen zijn in het leven. ;-)dank u voor deze mooie clip

Kristel
Door

Kristel

op 28 Jul 2012

Heel mooi, Karine. De sfeer, de harmonie, de achtergrondmuziek. Ik heb ervan genoten. Bedankt hiervoor!

Suzy Defaux
Door

Suzy Defaux

op 30 Sep 2012

Beste Karine, Ik vind het prachtig als er zo'n band kan ontstaan met je paard. Je clipje deed me een beetje denken aan sommige acts in paardenshows, waar de paarden soms echt voor je knielen zonder geforceerd te worden.. Ik probeer ook in vrijheid te werken, maar ik vind lichaamstaal soms moeilijk, want ik denk dan dat ik iets duidelijk uitstraal, maar het paard reageerd er niet op. Dus moet er iets niet kloppen in mijn communicatie... Dit is soms echt decoderen van paardentaal ! Heb je hieromtrent tips of oefeningen die dat kunnen vergemakkelijken? Ik doe sins een paar maaden zoveel mogelijk yoga om meer lichaamsbewust te worden, en dat helpt wel een beetje.

Reactie plaatsen