Samen wandelen met mijn paarden in vrijheid

Samen wandelen met mijn paarden in vrijheid

Twee van mijn -bejaarde- paarden, Niki en Joy, verblijven sinds kort in een nieuwe weide aan een natuurgebied.  Het is daar heerlijk vertoeven en elke dag ga ik er naartoe om tijd met hen door te brengen.  Op één van die dagen heeft Tom, mijn man, ons gefilmd terwijl we samen wandelen en genieten van elkaar.

In deze video zie je de interactie tussen mezelf en de paarden, maar ook tussen de paarden onderling.  Ik wil je met deze video duidelijk maken dat het niet om “controle” gaat, maar echt om het “samen” wandelen.  Paarden hoeven je niet als een schim te volgen! In deze video kan je ook meekijken hoe verschillende connectie-oefeningen heel natuurlijk en als vanzelf in elkaar overgaan.

Vind je deze video mooi?Laat het dan zeker niet na om hem te delen, want de video kan andere mensen aanzetten tot nadenken en hen het besef geven dat het niet alleen gaat om “presteren”, maar dat paarden vooral vertrouwen, vriendschap en connectie zoeken!

Karine
Door

Karine

op 08 May 2015

Wat een mooie verbinding.

danielle
Door

danielle

op 08 May 2015

Dit is gewoon wat ze doen als ze zich goed voelen. Leuk om te zien van op een afstand, dan zie je het ook beter. Lichaamstaal is zo belangrijk en jouw innerlijke rust als mens ook. Dank je wel.

Sandra
Door

Sandra

op 09 May 2015

Erg mooi om te zien een met de natuur en met elkaar je krijgt er kippenvel van .

Anneke Toebak
Door

Anneke Toebak

op 09 May 2015

Prachtig, dit maakt veel duidelijk!!

linda
Door

linda

op 12 May 2015

Heel mooi Karine, proficiat, je hebt mij wel doen wenen, je hebt een prachtige band met je paarden!!!

karin
Door

karin

op 15 May 2015

Wat een prachtige harmonie en een prachtig plaatje in deze mooie groene wei. Een hele fijne en duidelijke uitleg. Het raakte mij. Nog hele fijne momenten met deze 2 prachtige senior-schimmels.

Reactie plaatsen