*** NIEUW *** Start met het eerste deel van het Horsefulness Groundwork Program
24 januari 2020 
in Nieuws

*** NIEUW *** Start met het eerste deel van het Horsefulness Groundwork Program

Ik kreeg wel eens mails van mensen die het Horsefulness Groundwork Program super interessant vinden en ervan dromen het programma te kunnen volgen, maar de investering niet kunnen maken.

Daarom dacht ik na over hoe ik deze prijs flexibeler kon maken.  En… er is een oplossing uit de bus gekomen!

Ik ben dan ook heel blij om je te laten weten dat je vanaf vandaag de verschillende delen van het programma afzonderlijk kan aankopen en volgen.  Je moet dus niet meer het ganse programma in 1 keer aan te schaffen.

Je kan gewoon beginnen met het eerste deel, het basis grondwerk.  Wanneer je dit eerste deel van het programma afgerond hebt, kan je het hierbij laten of je kan (wanneer je wil) upgraden naar de Continued Groundwork course van jouw keuze.

De set-up van het Horsefulness Groundwork Program

Het volledige “Horsefulness Groundwork Program” bestaat uit 2 delen.

1.      The Basic Groundwork Course (Basis Grondwerk)

Bestaande uit de volgende modules: Foundation, Lead Exercises , Touch Exercises, Yielding to physical aids, Yielding to driving aids & Circle Work.  Je hebt ook toegang tot alle opgenomen feedbacksessies

Waarde: €397

2.      The Continued Groundwork (het Verdergezet Grondwerk)

Dit deel bestaat uit 6 individuele cursussen

* Obstacle Training (€197)
* Double Long Lines (€147)
* Trailer Loading (€197)
* Groundwork with the neck rope (€147)
* Traffic Training (€197)
* Preparing for Riding (€197)

Bij elke cursus krijg je levenslang toegang, wordt je toegelaten in de members-only facebookgroep, kan je onbeperkt vragen stellen en video’s in sturen waar ik feedback op geef.

Opmerking: de cursussen van het Continued Groundwork zijn alleen beschikbaar voor wie het Basic Groundwork al gevolgd heeft (via een fysieke opleiding of online).

De reden hiervoor is dat de oefeningen uit de cursussen op een logische manier verder bouwen op elkaar.  Zowel jij als je paard moeten de basis dus onder de knie hebben om verder te kunnen gaan.  Op die manier zet je jezelf en je paard op voor succes!

Er is ook nog een leuk bijkomend extraatje, want tot eind januari krijg je 10% korting! Deze korting is geldig bij aankoop van de Basic Groundwork Course en uiteraard ook als je het volledige programma in 1 keer wil aankopen.

https://programs.horsefulnesstraining.com/groundwork/join-now/

Als je vragen hebt, aarzel niet om me te mailen.

Ik hoop met je te kunnen samenwerken en je te helpen om van je grondwerk een succes te maken!
x Karine

Reactie plaatsen