Touwhalster knopen op de juiste manier
5 februari 2014 

Touwhalster knopen op de juiste manier

Een touwhalster knopen kan je op verschillende manieren, maar niet elke manier is goed.
Het is nl zo dat je het touwhalster zo kan knopen dat het bij druk op het halster opengaat, wat in bepaalde situaties natuurlijk gevaarlijk kan zijn.

Omdat ik dit nog regelmatig zie gebeuren heb een video gemaakt over hoe je nu WEL en NIET een touwhalster moet knopen.

Hier kan je nog meer te weten komen over het touwhalster, waarom en wanneer we dit gaan gebruiken?

Of misschien wil je wel weten hoe je een touwhalster zelf kan maken?
Dat kan je hier leren

Barbara
Door

Barbara

op 8 February 2014

Dank u Karine om dit nog eens te tonen. Ik deed het blijkbaar op de verkeerde manier! Ik had al gemerkt dat het uiteinde nogal raar zat, maar ik dacht dat het zo hoorde. Geen probleem meer dus vanaf nu!

Barbara
Door

Barbara

op 9 February 2014

Hoe leer je je paard zelf zijn neus in het halster te steken? Mijn paard laat zich moeilijk vangen, dit is nu al verbeterd, maar zelf zijn neus in het halster steken doet hij nog niet. Ik vraag wel eerst zijn hoofd omlaag door mijn hand onder zijn neus te houden en naar beneden te gaan, maar dan moet ik wel zelf het halster over zijn neus doen.

Karine
Door

Karine

op 24 February 2014

Ik maak vandaag een filmpje voor jouw over hoe je je paard zover krijgt dat hij zijn neus in het halster steekt. Dat komt zo snel mogelijk online!

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down