[Video] Wandelen in vrijheid met mijn 3 pony's
08 februari 2019 

[Video] Wandelen in vrijheid met mijn 3 pony's

Deze week stootte ik op beelden van mij en mijn 3 pony’s.  We wandelen samen in vrijheid, in het natuurreservaat waar ze de zomer doorbrachten. Het zijn beelden van 4 jaar geleden, ik was ze helemaal vergeten…

Een jaar later overleed Bhor, 1 van de pony’s.

Door deze beelden terug te zien herinner ik me weer welke fantastische momenten ik met Bhor heb beleefd.

Momenten om te koesteren. Momenten van diepe verbinding.  Momenten zoals die je ziet in de video.

Geniet ervan!

Wil jij ook op zo’n manier kunnen communiceren met je paard(en) en een echte connectie bereiken? Dan is het In Connectie met je Paard Programma wellicht iets voor jou.

Karin
Door

Karin

op 08 Feb 2019

Jeetje wat mooi om te zien! Waar is dit natuurgebied als ik vragen mag? Wie weet kan mijn pony daar ooit lekker op vakantie. ;)

Karine
Door

Karine

op 14 Feb 2019

Dag Karin, het natuurgebied ligt in Oudenaarde, dicht bij waar we wonen. Het is eigendom van Natuurpunt. Wij hadden in die tijd een overeenkomst met hen en mochten verschillende jaren onze paarden daar brengen in de zomer. Nu kan dat jammer genoeg niet meer omdat er te veel St-Jacobskruiskruid staat. Het was echt een heel fijne tijd en de paarden hebben er heel hard van genoten.

Reactie plaatsen