Het Vrije Werk
Karine Vandenborre
Het Vrije Werk
05/19/2012
0 min
11

Connectie in plaats van controle

05/19/2012
0 min
11

Toen ik mijn paard Ulysse net kocht was zij zeer moeilijk te benaderen in de weide. Meestal liep ze weg, zo ver mogelijk van elke mens vandaan.  Als je haar wou halsteren in de stal, dan reageerde ze zuur en draaide zij zich boos om.

Net zoals elk paard mij altijd iets leert, heeft Ulysse mij geleerd om werkelijk alle controle te durven loslaten, op alle vlak.

Door dat te durven heb ik, ondanks haar moeilijk gedrag en gesloten aard, een diepe connectie kunnen opbouwen met haar.  En ik heb er een video van gemaakt.  Veel kijkplezier!


Vind je de video inspirerend? Ik zou het heel erg waarderen moest je hem delen op facebook of twitter, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen tonen wat er bereikt kan worden met paarden zonder enige vorm van dwang!

Reacties
Categorieën